Plus Market

Go down

Plus Market Empty Plus Market

Post  Admin on Fri Jan 29, 2010 3:29 pm

PLUS Market

Ushqimi dhe prodhimet ushqimorePërshkrimi:
Bejme tregtimin me pakice te artikujve ushqimore, pijeve alkolike, joalkolike, duhanit, tekstilit, etjPLUS Market

Ushqimi dhe prodhimet ushqimore

Gezim Nuka
gezimnuka@hotmail.com

Adr: Rr. Londra Nr. 108
Gjakovë

Tel:0390 320 232
Cel:+377 44 236 357 dhe +386 49 236 357
Fax:
e-maiL: gezimnuka@hotmail.comKontakto: http://www.kosovabiz.com/catalog/ContactForm.php?comp_id=3740
Admin
Admin
Admin

Posts : 52
Join date : 2010-01-27
Age : 23
Location : Gjakova

View user profile http://extreme-ks.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum